DMEGC Solar zonnepanelen, Nieuw in het assortiment!

DMEGC solar zonnepanelen

Zonne-energie, dat is de toekomst! Het is dus goed om te investeren in zonnepanelen voor op je woning, maar welke kies je dan hoor ik je denken. Bij Zonnepanelen Enzo helpen we je de ideale panelen voor je installatie te kiezen en werken we uitsluitend met de beste zonnepanelen op de markt verkrijgbaar, waaronder DMEGC Solar.

DMEGC solar zonnepanelen

DMEGC Solar Energy is een tak van DMEGC Magnetics, opgericht in 2009. De Chinese fabrikant van zonnecellen en -panelen zijn doorgegroeid tot een grote speler op gebied van zonne-energie. De zonnepanelen worden door vele installateurs gezien als betrouwbare en betaalbare panelen. 

Het merk garandeert de kwaliteit van zijn panelen door continu te innoveren en consistent de focus op kwaliteit en duurzaamheid te leggen. Daarnaast zit het bedrijf in een veilige, financiële positie waardoor je als klant niet hoeft te vrezen voor de garantie.

De Hengdian Group

DMEGC Magnetics is onderdeel van het nog omvangrijker Hengdian concern, één van de grootste private ondernemingen in China. Naast de fabricage van magneten en zonne-energie producten heeft de groep o.a. activiteiten in de chemie, elektronica, farmacie, toerisme en entertainment.

Soorten DMEGC Solar panelen

DMEGC Solar panelen zijn verkrijgbaar als monokristallijne zonnepanelen in het volledig zwart of met een zilveren frame. Het merk staat voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur met een productgarantie van 12 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs 

Er wordt continu gewerkt aan de optimalisatie en ontwikkeling van de fabricageprocessen en kwaliteit van de producten. Alle panelen worden in de fabriek getest op veiligheid, betrouwbaarheid, optimale werking en duurzaamheid. 

Op het elektrisch vermogen van de zonnepanelen heb je 25 tot 30 jaar garantie. 

Er bestaan verschillende series van het merk, onder andere de dubbel glas panelen, Black series, halve cel panelen, bifaciale modules en monokristallijne panelen.

De voor- en nadelen van DMEGC Solar zonnepanelen.

DMEGC Solar is een jong bedrijf dat over de jaren heen de kwaliteit van zijn panelen heeft ontwikkeld naar een hoger niveau, waardoor de positie van het bedrijf op de markt enorm verbeterd is. Maar waarom zou je nu dit zonnepanelen merk kiezen voor je installatie? 

VOORDELEN:

  • Onderdeel van bekend bedrijf namelijk DMEGC Magnetics

  • 25 tot 30 jaar garantie op elektrisch vermogen 84,8%

  • Continue optimalisatie

  • Gecontroleerde kwaliteit

  • Goede financiële positie

  • Zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding

NADELEN:

  • Jong bedrijf

Met DMEGC Solar kies je voor betaalbare, maar kwalitatieve zonnepanelen en met de veilige financiële positie van het bedrijf krijg je gegarandeerd de beloofde garantie.


vraag hier vrijblijvend een offerte aan