Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Vragen over kosten, oplevering en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ik wil graag weten wat het zou kosten en opleveren als ik ervoor kies om zonnepanelen op mijn dak te plaatsen. 

Dat berekenen wij graag voor u. De snelste en meest precieze manier om dit te doen is door het aanvragen van een offerte. Met de gegevens die u daarbij invult over uw specifieke dak, verbruik en wensen kunnen wij heel nauwkeurig berekenen wat uw dak maximaal zou kunnen opleveren en welke investering daarbij past. Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Wat kost het om een offerte aan te vragen?

Tijd. Het invullen van het formulier kost een minuutje en daarna kunt u rustig afwachten terwijl alle berekeningen op uw gegevens loslaten. Er zijn geen financiële kosten verbonden aan de offertes. Ze zijn ook geheel vrijblijvend. U bent dus ook na het ontvangen van de offerte nergens toe verplicht.

Kan er niet gewoon iemand bij mij thuis komen kijken?

Er komt altijd iemand bij u thuis kijken. Dat is nadat u een offerte hebt aangevraagd. Dit noemen we een technische schouw en deze is bedoeld om te bespreken waar de kabel zal gaan lopen, uw meterkast te bekijken en precies na te lopen of alles mogelijk is zoals door u gewenst is. Wil u weten hoe de rest van het proces vanaf offerte tot montage eruit ziet? Neem dan even een kijkje in onze werkwijze.

Vragen over omvormers, meterkasten, bekabeling en de app.