Vanaf heden doen wij zonnepanelen monteren in gemeente Hollands Kroon. Dit dankzij de extra opslagmogelijkheid in de regio. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt. Dankzij de grote inkopen die wij doen kunnen wij scherpe prijzen voor top kwaliteit panelen en omvormers aanbieden.

Zonnepanelen van top kwaliteit

Wij werken met zonnepanelen van het merk Jinko Solar. Jinko solar panelen zijn tier 1 zonnepanelen en ze zijn de grootste producent binnen deze klasse. wij zijn begonnen met het plaatsen van zonnepanelen in de regio Purmerend, maar dankzij een bedrijfsverplaatsing ook beter bereikbaar in de gemeente hollands kroon en den helder. Als top merk verkopen wij Panasonic zonnepanelen deze bieden een fabrieksgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van 86,2% na 25 jaar.

Hoogwaardige Omvormers

ik maak gebruik van 2 typen omvormers de voordeligste is de serie geschakelde Growatt omvormer en in de hogere klasse verkopen wij de parallel geschakelde Solar Edge omvormer.

Vraag nu een offerte aan voor kwalitatief goede panelen voor een scherpe prijs

Zonnepanelen systeem hollands kroon
Purmerend 8 en 14 panelen

Wij focussen ons op de particuliere markt maar werken nauw samen met Solar PV. Dit is een bedrijf gevestigd in Purmerend. Dankzij deze samenwerking opereert Solar PV ook in hollands kroon.