Zonnepanelen van Panasonic zijn bijzonde

re panelen. Met het kleine frame  van 1053 bij 1590mm is dit paneel geschikt voor een hoge WP opbrengst op een kleiner

oppervlakte. Zeer geschikt als paneel voor een schans en kleinere daken. Dit paneel heeft een rendement van circa 20 procent.

De Panasonic HIT serie bestaat uit 96 dunne mono kristallijne silicium cellen, omringt door ultradunne lagen amorf silicium. Deze panelen leveren het beste resultaat en rendement dankzij de to

epassing van de modernste technieken in fabricage. HIT produceert zowel aan de bovenkant als aan de onderkant zonne-energie.

Panasonic HIT zonnepanelen beschikken over een speciale waterafvoer. Regenwater wordt op deze manier van het paneel oppervlakte afgevoerd en voorkomt mosvorming aan de onderkant. dit zonnepaneel is ook bij installaties met een lage hellingshoek zoals zonneschansen goed geschikt omdat de panelen door de 4 waterafvoerhoeken schoon worden gehouden.

Zelfs bij hoge temperaturen leveren de HIT zonnepanelen meer watt dan de kristallijne silicium panelen van andere merken dankzij de zeer lage temperatuur coëfficiënt van slechts -0,29%/ Celsius.

Bij Panasonic staat kwaliteit voorop, sinds 1975 begonnen ze met het ontwikkelen en maken van zonne-energie technologie. Het claimpercentage is maar 0,0055% van de gemaakte zonnepanelen voor Europa. Dit komt ongeveer overeen met 1 zonnepaneel per 25000 geproduceerde zonnepanelen.

Panasonic HIT zonnepanelen garanderen de opwekking van het maximaal haalbare vermogen op een gegeven dakoppervlak. (ongeveer 27% meer kW/h per jaar dan poly kristallijne zonnepanelen van 260Wp) Op het product krijgt u 15 jaar fabrieksgarantie en 25 jaar vermogensgarantie(wel na aanmelding van uw product).

Vraag voor meer informatie over deze panelen of andere uit mijn voorraad een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan.

Kijk voor mijn huidige aanbod ook eens op de webshop.