Zonnepanelen? Maak gebruik van de extra scherpe prijzen!
 • Extra scherp geprijsd dankzij collectieve inkopen
 • Een hoger Rendement dan op de Spaarrekening
 • Minimaal 12 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen 
 • Minimaal 10 jaar fabrieksgarantie op de omvormer
 • Gratis adviesgesprek thuis
 • Maatwerk naar eigen wensen
 • Installatie conform de huidige regelgeving
 • Btw teruggave wordt geregeld

Voor deze actie maken wij gebruik van volledig zwarte zonnepanelen van A-merken. De installatie gebeurd alleen door eigen monteurs en elektriciens, dus de kwaliteit is gewaarborgd. Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met 06-28644211 of e-mailen naar info@zonnepanelenenzo.nl.

Hoe werkt het aanvragen van een vrijblijvende offerte?
 1. Vul vrijblijvend dit formulier in
 2. Binnen 48 uur wordt er contact met u opgenomen. Als u dat wil kan er een adviseur bij u langs komen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek
 3. U krijgt een offerte op maat meteen van de adviseur of via de e-mail
 4. Wilt u op de offerte in gaan dan plannen wij een installatiedatum in (dit is doorgaans binnen 2 weken)
 5. De zonnepanelen worden in 1 dag op uw dak geïnstalleerd en aangesloten op het stroomnet
 6. vanaf het moment dat de panelen liggen begint u met besparen
 7. De factuur betaald u achteraf en u krijgt hierbij het formulier om de btw terug te vragen
Voorbeeld prijzen
Pakket zonnepanelen 280 mono full black Goodwe homepage

6 zonnepanelen (1920 wp)

Zwarte zonnepanelen

€2369,- inclusief BTW

Pakket zonnepanelen 280 mono full black Goodwe homepage

10 zonnepanelen (3200 wp)

Zwarte zonnepanelen

€3234,- inclusief BTW

Voeg je koptekst hier toe
Pakket zonnepanelen 280 mono full black Goodwe homepage

8 zonnepanelen (2560 wp)

Zwarte zonnepanelen

€2731,- inclusief BTW

Pakket zonnepanelen 280 mono full black Goodwe homepage

12 zonnepanelen (3840 wp)

Zwarte zonnepanelen

€3730,- inclusief BTW

Voeg je koptekst hier toe

Dit zijn inschattingen van de prijzen , naar aanleiding van uw specifieke wensen  kunnen wij een prijsberekening op maat maken.

Informatie

 • De hier genoemde prijzen zijn ter indicatie en gebaseerd op de meest voorkomende installaties op pannendaken met de meest gebruikelijke “portrait”-plaatsing van zonnepanelen. De adviseur maakt uiteindelijk de definitieve offerte voor uw woning. Afhankelijk van uw wensen of mogelijkheden kan in de offerte meer- of minderwerk worden opgenomen, een andere indeling op het dak worden gekozen of afwijkend montagemateriaal (bijvoorbeeld voor ‘landscape’-plaatsing, verschillende dakvlakken of een plat dak). Het actievoordeel op de zonnepanelen en omvormer blijft ook bij maatwerk hier in meelopen.
 • De omvormers in de standaard-installaties worden geleverd inclusief een WiFi-zender waarmee de opbrengsten zouden kunnen worden getoond op een computer, tablet of smartphone. 
 • De actieprijzen gaan uit van installatie van de omvormer onder het dak en met het bijplaatsen van een geschikte groepen in de meterkast. 
 • U betaalt in eerste instantie de prijs inclusief btw. Na installatie kunnen particulieren binnen 3 maanden door ons administratiekantoor gratis de btw laten terugvragen. Zij kunnen dan na goedkeuring van de Belastingdienst het btw-bedrag minus een zogenaamd forfait door de Belastingdienst teruggestort krijgen. ***
 • Als u (ook) al ondernemer bent op dat woonadres onder eigen naam en al in het bezit bent van een persoonlijk btw-nummer (bijvoorbeeld ZZP’er) en ook zelf de stroomaansluiting op uw naam heeft staan moet u jaarlijks dat btw-forfait blijven afdragen. Daarom wordt dit voor deze ondernemers het terugvragen van btw meestal ontraden.  (N.B. Dit probleem treedt niet op als u alleen een BV ‘aan huis’ heeft die niet de stroomrekening betaalt, en de zonnepanelen gewoon particulier koopt)
 • Niet alleen daken op het zuiden zijn geschikt, maar ook daken op het oosten en westen zijn uitstekend voor zonnepanelen
 • Voor daken met wat schaduwvorming kunnen wij indien nodig een parallel systeem plaatsen. Ook hiervoor zijn tijdelijke actieprijzen.
 • wij vragen geen aanbetaling, u betaalt pas binnen 3 dagen na werkende oplevering. Bij eventuele opmerkingen of vragen kunt u altijd terecht bij ons. 
 • U kunt via dit formulier een offerte aanvragen