9.1% OFF

SolarEdge Power Optimizer P370

45,99 Inclusief btw

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

De SolarEdge Power Optimizer P370-5R M4M RM (kabel 1.2m) is ontwikkeld voor 60 en 72 cel zonnepanelen met een hoog vermogen tot 370 Watt. Een power optimizer wordt op elk zonnepaneel aangesloten om de energieopbrengst te optimaliseren. Het biedt constante informatie over een zonnepaneel, waardoor eventuele mismatch en het presteren sneller inzichtelijk wordt. De optimizer is snel en eenvoudig te installeren dankzij de één enkele bevestiging en er is een ingebouwde spanningsafschakeling functie aanwezig.

Optimalisatie

Mismatch van zonnepanelen kan variëren van producttoleranties tot schaduwvorming. De SolarEdge Power Optimizer P370-5R M4M RM (kabel 1.2m) optimaliseert het vermogen door elk verlies vanwege mismatch te minimaliseren. De optimizer kan hierdoor 25% meer opbrengst genereren. De optimizer heeft een superieur rendement van 99,5% en een Europees rendement van 98,8%.

Compatibiliteit

In een bestaande string van panelen met oude power optimizers kunnen nieuwe modellen probleemloos worden gecombineerd. SolarEdge power optimizers zijn ontworpen om met SolarEdge omvormers te werken. De SolarEdge Power Optimizer P370-5R M4M RM (kabel 1.2m) kan echter niet gebruikt worden met de SolarEdge 3PH Omvormer 3.0kW. Voor meer informatie over compatibiliteit verwijzen wij jou graag door naar de datasheet.

Spanningsafschakeling

SafeDC™ is een geïntegreerde veiligheidsfunctie en minimaliseert het risico van elektrocutie. Dankzij deze veiligheidsfunctie zijn power optimizers in staat om naar een veilige spanning van één Volt om te schakelen. Ook wel spanningsafschakeling genoemd.
Spanningsafschakeling gebeurt automatisch tijdens de installatie, wanneer een string is losgekoppeld of de omvormer is uit staat. Indien een omvormer of de AC-aansluiting wordt uitgeschakeld, tijdens onderhoud of ongevallen, wordt de veilige spanning geactiveerd. Daarnaast wordt de SafeDC™ ingeschakeld wanneer de sensoren van een power optimizer een temperatuur van minimaal 85°C meten. Dit allemaal voor de veiligheid van installateurs en brandweer.

Garantie

SolarEdge Power optimizers hebben een garantie van 25 jaar en zijn ontwikkeld om te presteren op de lange termijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SolarEdge Power Optimizer P370” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.