Growatt MIN TL-XE serie 2500-6000 watt 1 fase

458,00702,00 Inclusief btw

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

De nieuwe Growatt MIN-serie is de opvolger van de MTL-S-versies. Dat maakte Growatt bekend bij Solar Solutions International. De omvormer heeft nogal wat verbeteringen ten opzichte van de MTL-S-versies. De omvormer heeft een compact en functioneel ontwerp waardoor hij eenvoudig te installeren is. Dit bespaart de installateur tijd en kosten.

Installatie

De Growatt MIN XE-omvormer heeft SPD type 2 en ondersteuning voor exportcontrole. De omvormer weegt in totaal 30% lichter dan de MTL-S-versie en is daardoor nog eenvoudiger te installeren. De omvormer heeft een aantal nieuwe functies met een OLED-display en Touch-knop. Dit maakt de omvormer nog gebruiksvriendelijker voor de gebruiker.

Efficiëntie

De MIN-versies van Growatt hebben een maximale prestatie-efficiëntie van 98,4%. Hiermee wordt een maximale energieopbrengst van het PV-systeem behaald. De omvormer heeft een dubbele MPP Tracker en een AC / DC-verhouding van 1,4.

Opslagsysteem

De Growatt min series bestaan uit verschillende types. Growatt biedt de TL-XH versies aan die werken met een laagspanningsbatterij en beschikken over batterij interface. Wat later ( indien nodig) kan worden uitgebreid tot een opslagsysteem zonder kosten voor aanpassing achteraf.

Nieuwe omvormer

De omvormer heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De omvormer is bijvoorbeeld beter geschikt voor water & stof en gaat daardoor langer mee. Hij weegt 30% lichter en is daardoor eenvoudig te installeren in de PV-installatie. Met een nieuw en fris OLED-display en

Voor een offerte op maat ga naar de offertepagina

Extra informatie

Wattage

2500, 3000, 3600, 4200, 4600, 5000, 6000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Growatt MIN TL-XE serie 2500-6000 watt 1 fase” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.