Growatt MIC Serie 750 watt t/m 3300 watt

263,22470,15 Inclusief btw

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

De Growatt MIC xxxxTL-X(EU Model) is een lichtgewicht en kleine omvormer voor residentiële PV-installaties. Het maximale DC voltage, startvoltage en nominaal voltage ligt op achtereenvolgens 550V, 80V en 360V. Er is één MPPT aanwezig, de maximale invoer is 13A. Er zijn diverse veiligheidsspecificaties in de omvormer verwerkt. Een DC schakelaar, overspanningsbeveiliging en de optie tot een AFCI zijn aanwezig.

Lichtgewicht en compact

De Growatt MIC serie weegt iets meer dan 6kg en is vrij compact van formaat. Daardoor is hij zeer eenvoudig door slechts één installateur te plaatsen.

De growatt MIC serie is Veilig en betrouwbaar

Growatt MIC 3000TL-X(EU Model) omvormers hebben meerdere eigenschappen die de veiligheid bevorderen. Er is aan DC-zijde beveiliging tegen het omkeren van de polariteit, waardoor stroom niet de andere kant op kan vloeien. De DC-zijde heeft ook een schakelaar om het geheel uit te zetten. Beide zijden hebben daarnaast een overspanningsbeveiliging. Er is een optie om AFCI in te schakelen. AFCI staat voor Arc Fault Circuit Interrupter en zorgt ervoor dat zodra er een potentieel gevaarlijke vlamboog wordt gedetecteerd het geheel wordt uitgeschakeld. Dit voorkomt vele gevaarlijke situaties, waaronder branden. Een andere positieve eigenschap is dat de koeling via natuurlijke convectie plaatsvindt. Een andere gebruikte methode is via mechanische koeling. Dit betekent echter meer bewegende onderdelen, welke weer onderhouds- en storingsgevoelig zijn.

Bestel dit artikel of vraag een offerte aan

Extra informatie

Type

750TL-X, 1000TL-X, 1500TL-X, 2000TL-X, 2500TL-X, 3000TL-X, 3300TL-X

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Growatt MIC Serie 750 watt t/m 3300 watt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.