APSystems QS1 Micro-Omvormer voor connectie van 4 panelen (1200) | single fase 230V AC-50Hz | 60/72 cells

309,00 Inclusief btw

Categorieën: ,

Beschrijving

De APSystems QS1 Micro-omvormer voor connectie van 4 zonnepanelen.

Voor hoog vermogen presterende panelen is de QS1 Micro-omvormer de beste keuze. Er kunnen
totaal 4 zonnepanelen op deze micro-omvormer worden aangesloten met onafhankelijke MPPT’S.

De QS1 Micro-omvormer bevat gebruiksvriendelijke en snelle installatie.  Dit maakt de QS1 de beste keuze voor uw PV-systeem. Met het hoogste piekvermogen in zijn klasse biedt de Micro omvormer tot wel 3 x snellere transmissiesnelheid. Doordat elk zonnepaneel een eigen MPPT heeft word er een maximale energieopbrengst opgewekt met het PV-systeem.

Flexibele omvormer

De APSystems YC600 en de QS1 maken gebruik van dezelfde AC trunkbekabeling. Ze bieden beide flexibele en uitwisselbare compatibiliteit op dezelfde groep met dezelfde Gateway. Denk hierbij aan de ECU-R of de ECU-C. Dit maakt de omvormer nog flexibeler en een betere keuze voor uw PV-systeem.

Geïntegreerde Communicatie

De APSystems QS1 Micro-omvormer biedt geïntegreerde communicatie en verbindingsfuncties. Door gebruik te maken van de ECU-R of de ECU-C. Hierdoor is het nog gemakkelijker om de communicatie en prestaties van het PV-systeem in te zien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “APSystems QS1 Micro-Omvormer voor connectie van 4 panelen (1200) | single fase 230V AC-50Hz | 60/72 cells” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.