AP Systems YC600y Micro omvormer voor 2 panelen

180,00 Inclusief btw

Categorieën: ,

Beschrijving

De APSystems YC600 Micro omvormer heeft een uniek ontwerp en uitgekiende eigenschappen. De 1-fase micro-omvormer kan 2 zonnepanelen aansturen met onafhankelijke MPPT. Met de Zigbee communicatie netwerk bied de omvormer hogere datasnelheden dan PLC communicatie. Breder MPPT voltage en een hogere energieopbrengst.

Technologie

De APsystems YC600 Micro omvormer beschikt over Reactive power control technologie om bij te dragen aan een stabieler elektriciteitsnet. Door op elk moment reactief vermogen te kunnen leveren en netspanning binnen tolerantiebereik houden.

Betrouwbare micro omvormer

De APSystems YC600 Micro omvormer voldoet aan de strengste Europese normen en vereisten. Door continue zwarte testen met de YC600 te voldoen onder zware omstandigheden. Het gebruik van de beste componenten en lage voltages is de YC600 Micro omvormer uiterst betrouwbaar gedurende de levensduur.

Communicatie zonnepanelen installatie

De APSystems YC600 Micro omvormerbied ECU geintegreere communicatie- en verbindingsfuncties. De Monitoring en Analyse applicatie geeft een gebruikersvriendelijke manier in uw inzage van het PV-systeem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AP Systems YC600y Micro omvormer voor 2 panelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.