MICRO OMVORMERS VAN APS, EENVOUDIG TE INSTALEREN EN KOSTENBESPAREND

Makkelijk te installeren Met de slimme oplossingen van APS.

Altenergy power systems oftewel AP Systems is een eenvoudig in gebruik micro omvormer systeem. Dankzij het ruime aanbod aan koppelingen en accessoires is dit systeem makkelijk en snel te installeren. De stekkers en koppelingen zijn makkelijk te monteren en dankzij de plug and play ECU monitoringunit heeft u snel inzicht in de opbrengst van de panelen.

Kostenbesparend!

De micro omvormers zijn dankzij hun slimme design kostenbesparend, er kan gekozen worden voor één micro voor twee panelen(yc600) of voor vier panelen(QS1). Dankzij dit design is dit systeem beter betaalbaar dan de andere volledig parallelle systemen. De omvormers zorgen voor een opbrengst welke per paneel welke niet wordt beïnvloed door andere panelen wat op jaarbasis al snel 10% rendement kan schelen. Deze hogere opbrengst zorgt ervoor dat een systeem met APS zichzelf al snel heeft terug verdient. Dankzij het kosten efficiënt design en de hogere opbrengst per jaar heeft u dus een dubbele winst!

De voordelen van AP systems

De APS micro omvormers hebben ten opzichte van serieel geschakelde systemen, parallel geschakelde systemen en andere micro omvormers een aantal voordelen. De belangrijkste zijn:

  • Opbrengst per paneel voor een hoger rendement
  • Geen centrale omvormer in de woning
  • Hoge Garantie van 20 jaar
  • Makkelijk uit te breiden met meer panelen
  • Uitlezen van het systeem kan per paneel
  • Kostenbesparend dankzij de koppeling met 2 of 4 panelen
  • Plug and play monitoring
  • Brandveilig dankzij de lage gelijkspanning door de koppeling per paneel
  • Lage opstartvoltage, eerder opstarten en later stoppen met energie leveren
  • Drie fase mogelijk(met de YC1000)

Nieuwe omvormers in 2021

AP systems blijft werken aan verbeteringen in hun toch al goede producten, Daarom komen ze in 2021 met twee nieuwe omvormers op de markt om met de snel in vermogen groeiende zonnepanelen mee ontwikkelen.

De YC600 wordt vervangen door de DS3 welke een uitgangsvermogen heeft van 900 watt ten opzichte van de 600 watt van de YC600 Hierdoor kunnen er panelen tot 600 wp worden aangesloten op deze vernieuwde omvormer

De YC1000 wordt vervangen door de QT2 welke een uitgangsvermogen heeft van 1800 watt. Dankzij deze verbetering is het mogelijk om alle gangbare panelen met 4 panelen per omvormer te schakelen.

De vernieuwde omvormers zijn nog steeds te gebruiken in combinatie met de oudere versies.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.