Bij zonnepanelen Enzo bieden wij nu een hoogwaardig zonnepanelen systeem aan Met hoge garanties tegen een scherp all-in tarief. vraag direct een offerte aan voor een luxe pakket zonnepanelen of lees hieronder wat wij allemaal aanbieden bij dit A++ kwaliteit PV systeem.

Zonnepanelen Luxor Solar

In ons luxe pakket maken wij gebruik van Duitse glas/glas panelen van hoogwaardige kwaliteit. De Luxor glas/glas panelen bieden 30 jaar fabrieksgarantie en een vermogensgarantie van 87% na 30 jaar. hiermee is Luxor solar een van de marktleiders als het gaat om zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit

Micro omvormers van AP systems bij het luxe pakket zonnepanelen

De micro omvormers van AP systems welke wij gebruiken in onze systemen Bieden 20 jaar garantie en zorgen ervoor dat ieder paneel afzonderlijk van de rest functioneert, dit zorgt voor een vermogenswinst van 10-30%, voor alle voordelen van AP systems zie deze pagina.

AP systems bij een luxe pakket zonnepanelen

Onderstel van Nederlandse makelij

De gebruikte onderstellen worden in Nederland gefabriceerd en bieden een garantie van 20 jaar. denk hierbij aan merken als Esdec, Van der Valk en Solarstell. Voor ieder type dak zijn er geschikte montagematerialen mogelijk.

Overige Services bij het luxe pakket zonnepanelen

Bij het luxe pakket bieden wij ook standaard de volgende services aan:

  • BTW teruggave voor particuliere klanten
  • Vogelwering montage onder het pv systeem op pannendaken
  • Aanpassing van de meterkast voor de zonnepanelen
  • Opbrengstgarantie voor de eerste 10 jaar van uw systeem
  • 10 jaar garantie op de gedane werkzaamheden
  • Bij defect van zonnepanelen of omvormer binnen de garantieperiode vragen wij geen extra vergoeding voor het vervangen hiervan

Vraag nu uw luxe pakket zonnepanelen aan.