Btw terugvragen zonnepanelen in 2020 hoe werkt dat?

Het terugvragen van de btw voor zonnepanelen in 2020 is een klein beetje gewijzigd ten opzichte van de voorgaande jaren. zo kunt u nu nog maar tot een maximaal bedrag van €2500,- btw terugvragen. is uw btw bedrag op de factuur hoger dan dit dan is het ongunstig om btw terug te vragen.

Btw zonnepanelen terugvragen zelf doen of laten doen?

Het zelf terugvragen is met een beetje kennis van belastingaangiften snel geregeld. Vul het formulier voor zonnepaneelhouders in en doe zelf kwartaalaangifte. Mocht je dit niet willen of kunnen doen dan is dit ook uit te besteden, er bestaan tal van firma’s welke voor jou de btw terug vragen zonder dat je er zelf naar hoeft om te kijken. let wel op er zitten hoge prijsverschillen hiertussen terwijl het werk hetzelfde is. de richtprijs voor het terugvragen van de btw voor uw zonnepanelen ligt rond de €65,- exclusief btw(deze krijgt u terug).

Btw teruggave laten verzorgen door Zonnepanelen Enzo?

wij hebben een samenwerking met administratiekantoor Finlinq welke de btw teruggave voor onze klanten verzorgd. het tarief wat wij hiervoor hanteren is €65,- exclusief btw( €78,65 inclusief BTW)